Plain Orange bestaat uit een klein vast team en een Plain Network.
Per opdracht stellen we het een team samen. We kiezen het team dat het beste bij de opdracht past.
Niet op basis van beschikbaarheid, maar op basis van visie en kwaliteit.
Zo weet je zeker dat je altijd het allerbeste krijgt.

Ons netwerk is belangrijk voor ons. We delen allemaal dezelfde passie en waarden. De kern is dat mensen het succes bepalen en dat iedereen een omgeving verdient waar ruimte is voor initiatief en talent wordt gekoesterd. Wij willen daar, samen met onze partners, een bijdrage aan leveren.

We stellen ze graag aan je voor!

Robert Jan van Leeuwen & Annemarie van den Bos

0to9 (Cross Creative Agency) en 0 Entropy (Internal Communication and Culture Creation).
Waar 0to9 tekent voor communicatie in de volle breedte met een specialisme in externe positionering, strategie en creatief concept, richt 0 Entropy zich juist op de interne kant van bedrijven. Binnen 0 Entropy brengen we de vakgebieden communicatie en interne cultuurprogramma’s bij elkaar.
En Entropy? Entropy is de energie die verloren gaat in organisaties. Het is energie die gaat zitten in frustratie van medewerkers, gemor over inefficiëntie en procedures, onduidelijkheid over de koers of een gevoel van onveiligheid. Die brengen wij graag naar zero.

0 Entropy (Internal Communication and Culture Creation)
0 Entropy slaat de brug tussen medewerkers en doelen. Door organisaties te helpen bij het verbinden van de persoonlijke waarden van de medewerkers met de waarden van de gewenste bedrijfscultuur.
Het resultaat? Bedrijfsdoelen worden persoonlijke doelen en andersom. Werk wordt plezier en krijgt betekenis. Wat de organisatie extern belooft, wordt intern waargemaakt. Er komt beweging!